Filter po
Kategorije
Cijena
KM KM
Filteri proizvoda

MEM DDR5 16GB 5200MHz KIN FURY Beast KF552C40BB-16

Kingston FURY™ Beast DDR5 memorija donosi najnoviju i najsuvremeniju tehnologiju za next-gen gaming platforme. Podižući brzinu, kapacitet i pouzdanost na novu razinu, DDR5 dolazi s arsenalom poboljšanih mogućnosti poput on-die ECC (ODECC) za poboljšanu stabilnost pri ekstremnim brzinama, dvostrukog 32-bitnog podkanala za poboljšanu učinkovitost i power management integrated circuit (PMIC) na modulu kako bi pružao snagu gdje je najpotrebnije. Napretci u brzini s dupliciranjem memorijskih banki s 16 na 32 i dupliciranjem prijenosa informacija s 8 na 16 podižu vašu DDR5 memoriju, vaše gaming iskustvo i općenito vaše sustavne aplikacije na sljedeću razinu performansi. Bilo da pomičete granice u gamingu s najjačim postavkama, streamanjem uživo u 4K+ ili radite s velikim animacijama i 3D renderiranjem, Kingston FURY Beast DDR5 memorija je nadogradnja koja vam treba jer u jednom paketu spaja stil i daje performanse. Dodatno, koristi Intel® XMP 3.0, novu overclockersku specifikaciju koja uključuje dva prilagodljiva profila za brzinu i vremena memorije.

141 KM
Dostupnost: 3 Dostupno

MEM DDR5 32GB 6000MHz FURY Beast KIN (XMP)

Kingston FURY™ Beast DDR5 memorija donosi najnovijuinajsuvremenijutehnologiju za next-gen gaming platforme. Podižući brzinu,kapacitet ipouzdanost na novi nivo, DDR5 dolazi s arsenalompoboljšanihmogućnostipoput on-die ECC (ODECC) za poboljšanu stabilnostpri ekstremnimbrzinama, dvostrukog 32-bitnog podkanala zapoboljšanuučinkovitost ipower management integrated circuit (PMIC) namodulu kakobi pružaosnagu gdje je najpotrebnije. Napretci u brzini sdupliranjemmemorijskihbanki s 16 na 32 i dupliranjem prenosa informacija s 8 na 16podižu vašuDDR5 memoriju, vaše gaming iskustvo i generalnovašesistemskeaplikacije na sljedeći nivo performansi. Bilo da pomičetegranice ugamingu s najjačim postavkama, streamanjem uživo u 4K+iliradite svelikim animacijama i 3D renderiranjem, Kingston FURYBeastDDR5memorija je nadogradnja koja vam treba jer u jednom paketuspajastil idaje performanse. Dodatno, koristi Intel® XMP 3.0 ,novuoverclockerskuspecifikaciju koja uključuje dva prilagodljiva profilazabrzinu ivrijeme memorije.

234 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

MEM DDR5 16GB 5200MHz KIN FURY Beast RGB

Kingston FURY™ Beast DDR5 memorija donosi najnoviju i najsuvremeniju tehnologiju za next-gen gaming platforme. Podižući brzinu, kapacitet i pouzdanost na novu razinu, DDR5 dolazi s arsenalom poboljšanih mogućnosti poput on-die ECC (ODECC) za poboljšanu stabilnost pri ekstremnim brzinama, dvostrukog 32-bitnog podkanala za poboljšanu učinkovitost i power management integrated circuit (PMIC) na modulu kako bi pružao snagu gdje je najpotrebnije. Napretci u brzini s dupliciranjem memorijskih banki s 16 na 32 i dupliciranjem prijenosa informacija s 8 na 16 podižu vašu DDR5 memoriju, vaše gaming iskustvo i općenito vaše sustavne aplikacije na sljedeću razinu performansi. Bilo da pomičete granice u gamingu s najjačim postavkama, streamanjem uživo u4K+ ili radite s velikim animacijama i 3D renderiranjem, Kingston FURY Beast DDR5 memorija je nadogradnja koja vam treba jer u jednom paketu spaja stil i daje performanse. Dodatno, koristi Intel® XMP 3.0, novu overclockersku specifikaciju koja uključuje dva prilagodljiva profila za brzinu i vremena memorije.

145 KM
Dostupnost: 3 Dostupno